Leiderschap in werk, bedrijf, leven

Een prachtige training waarin je veel leert en een transformatie doormaakt. Aan bod komt een stuk persoonlijke ontwikkeling, waarin je kleur bekent. Vervolgens een deel communicatie en tot slot leiderschap in de brede zin van het woord. Leiderschap nemen over jezelf, in samenwerking met anderen, een team, je werk, je bedrijf, het leven.

De training is in groepsverband met deelnemers uit andere vakgebied. Wat ze wel gemeen hebben is ze leidinggeven in een bedrijf, een bedrijf hebben of leiderschap willen nemen in hun werk/leven.

In de training staan 3 thema’s centraal:

  1. Persoonlijke ontwikkeling
    We starten met kleur bekennen. We gaan in op de vragen als: wie ben je, wat wil je en wat doe je. Leiderschap begint met jezelf kennen en kunnen leiden. Wat werkt voor jou, wat niet, wat heb jij te brengen, waar ben jij van. Hoe maak jij het verschil in alles wat je doet. Je hoeft niet iemand anders te worden. Wat in jou zit is goed. Wat in jou kun je inzetten om de regie te nemen over je werk, bedrijf, carrière en privé leven. En wat kun je verder ontwikkelen om nog verder te komen?
  2. Communicatie
    In je werkleven heb je veel te maken met communicatie. We gaan kijken naar jouw persoonlijke communicatie en dat tussen jou en de ander. Hoe werkt communicatie tussen twee mensen precies? Hoe kun je meer invloed hebben? Hoe communiceer je met de meeste impact. Hoe krijg je mensen mee? Hoe motiveer je anderen? Hoe ga je om met diversiteit in mensen? Hoe ga je om met lastige mensen? Als je met veel soorten mensen om kunt gaan/ kan samenwerken, maakt dat je sterker als professional. Het zorgt dat je flinke stappen kunt maken zonder dat het vermoeiend hoeft te zijn.
  3. Leiderschap
    Wat is voor jou van toepassing formeel leiderschap (een bedrijf leiden, een team aansturen, samenwerken) of persoonlijk leiderschap (de regie nemen over je leven en doelen behalen). Wat is goed leiderschap? Wat leert de geschiedenis ons over leiderschap? Hoe geef je leiding aan anderen? Hoe ga je om met lastige situaties en of veranderingen? Hoe ga je om met het stellen van prioriteiten, tijd, een planning? Hoe ga je om met stress of werkdruk? Hoe houdt jij de zaag scherp? Hoe bewaar jij het beste de balans? Leiderschap valt en staat met een uitgerust mens.

De groep bestaat uit maximaal 6 mensen.  Locatie is de studio van Rooskleurig in Barendrecht. Duur van de training is 5 sessies van 9.30 tot 12.30 uur. De training start in oktober.  Data zijn:  31 oktober, 28 november, 17 januari, 13 februari en 5 maart. 

De training wordt gegeven door 2 trainers, zo is er voor iedere deelnemer genoeg aandacht. Het leren in groepsverband is prettig, je leert ook veel van elkaar en vormt tegelijk een soort werkgroep van professionals. Sparren met mensen met ideeën uit andere vakgebieden is zo waardevol!

De investering in deze training is 1.450 euro ex BTW per persoon.

(Het is mogelijk te betalen in termijnen.)

Heb je interesse, geef hieronder je gegevens door dan neem ik contact met je op en kijken we of de training iets voor jou is. 

Opgeven training Leiderschap in werk, bedrijf, leven

Vul je gegevens in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.