Rooskleurig geeft advies over hoe bedrijven het beste communiceren naar prospects, klanten, relaties en medewerkers. Niet alleen de communicatie naar buiten versterken loont, ook bij het verbeteren van de communicatie binnen een bedrijf is winst te boeken.

  • Identiteit & Strategie
    Communicatie is een vak apart. Als je op zoek bent naar een goede manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen, is het belangrijk dat je je daarbij laat adviseren. Beter direct met het goede aan de slag, dan hap snap van alles uitproberen. Ik adviseer mijn klanten te starten met het onderzoeken van de identiteit van het bedrijf. Ik denk dat daar de meest onderscheidende factor zit. Vervolgens is het belangrijk een strategie te bepalen om de identiteit te laten zien in de communicatie.
  • Interne communicatie
    Heb je een bedrijf met personeel, werk je samen met een team of een samenwerkingsverband dan kan daar nog wel eens ruis op de lijn ontstaan. Doordat je met verschillende persoonlijkheden samenkomt zal het communiceren niet altijd vlekkeloos gaan. Irritaties, passiviteit, dominantie, stokkende besluitvorming, inefficiëntie, non productiviteit… het kan allemaal het gevolg zijn van gebrekkige onderlinge communicatie. Ik adviseer je graag over de dynamiek in groepen en communicatietechnieken.

pijltjes-Rooskleurig

Interesse in een advies?

Neem contact op voor het maken van een afspraak.